Pelerinaj în Ţara Sfântă, 1-7 septembrie a.c.

În perioada 1-7 septembrie 2011, un grup de 100 de credincioşi din parohia „Sf. Nectarie Taumaturgul” din Coslada (Madrid), Spania, va efectua un pelerinaj în Ţara Sfântă, după programul prezentat mai jos.

În acest sens, readucem aminte pelerinilor care, din diverse motive, duminică 21 august a.c., au lipsit de la întrunirea pentru punerea la punct a tuturor detaliilor legate de călătorie, că în ziua de joi, 1 septembrie a.c., la orele 8.45, cel mai târziu orele 9.00 dimineaţă, ne vom întâlni în Aeroportul Barajas, la intrarea în Terminalul 4 (T4). Asupra dumneavoastră veţi avea documentul de călătorie, respectiv paşaportul, valabil 6 luni de la intrarea în Israel.

Totodată, fiecare pelerin va primi în aeroport o broşură cu programul pelerinajului, o eşarfă roşie pe care o va purta pe parcursul pelerinajului şi biletul de călătorie.

Vă rugăm să evitaţi eventualele situaţii neplăcute care ar putea apărea din cauza întârzierilor provocate de lipsa de gestionare corectă a timpului personal.

Relaţii la tfn: 697 520 831. Persoană de contact: prezbitera Gina Cimpoca.

Pentru credincioşii parohiei, reamintim că duminică, 4 septembrie a.c., din cauza deplasării în Ţara Sfântă, nu se va săvârşi Sf. Liturghie în comunitate.