Important! În atenţia credincioşilor parohiei

4720_p17lhb4s33m3d1m8lt2s10dg49eaUltima zi de spovedanie în acest post a fost sâmbătă, 27 aprilie a.c., înaintea sărbătorii Floriilor. Condiţiile cerute de Biserică pentru spovedanie sunt: să fi participat duminical la Sf. Liturghie şi să fi postit cum se cuvine postul rânduit.

În Săptămâna Patimilor, 29 aprilie – 4 mai a.c., serile vor fi consacrate exclusiv săvârşirii slujbelor rânduite de Biserică, închinate Pătimirilor Domnului, cunoscute sub numele de Denii.

Copiii, până la 7 ani, pot fi şi trebuie să fie împărtăşiţi, fiind de datoria părinţilor să împlinească aceasta,  în fiecare duminică, fără spovedanie, nu doar în preajma marilor sărbători, iar înainte de noaptea Învierii, îi puteţi împărtăşi la Sf. Liturghie care se va săvârşi în Joia Mare, 2 mai a.c., între orele 9.00-10.30. De asemenea, copiii pot fi împărtăşiţi şi la Sf. Liturghie de Înviere, care se va ţine la miezul nopţii (în jurul orei 02.00).

Având în vedere aceasta, vă rugăm să respectaţi rânduielile şi programul parohial şi să nu creaţi tulburare, motivând că nu s-a ştiut, mai ales că toate detaliile acestea au fost făcute cunoscute de la începutul postului şi în fiecare duminică, precum şi în toţi anii de când este liturghie în această comunitate, iar biserica parohială a fost deschisă şi la dispoziţia credincioşilor zilnic, şi dimineaţa şi după-amiaza.