Picnic cu credincioşii de Rusalii

Madridul este inconjurat de nenumarate parcuri si gradini, ceea ce permite, ori de cate ori simtim nevoia, evadarea din aglomeratia, zgomotul si stresul cotidian al orasului mereu in valtoare si agitatie.

DSC_0271

De aceea, nu trebuie sa faci un drum pana la munte, ci doar o scurta deplasare la marginea capitalei, unde vei gasi suficiente locuri in care sa te relaxezi intr-un mod cat mai placut.

Daca timpul nu iti permite sa iti iei o vacanta in toata regula, atunci poti alege sa te detasezi la un picnic in mijlocul naturii, la sfarsit de saptamana.

Alaturi de familie, de prieteni, de toti cei dragi mancarea iti va parea mult mai gustoasa. Si daca vrei sa faci putina miscare si vrei sa te bucuri de aerul curat, cu atat mai bine.

DSC_0315

Asa se face ca, in Duminica Rusaliilor, am prelungit bucuria sarbatorii la un picnic, in Parcul Juan Carlos, prilej cu care am luat masa impreuna si ne-am bucurat de privilegiile naturii, fiecare dupa posibilitati. La picnic, nu doar mancarea este importanta, mai ales daca mergi cu cei apropiati, cu prietenii. Un picnic poate combina placerea de a manca in aer liber cu diverse tipuri de activitati, jocuri si, evident, conversatia pe diverse teme personale, familiale si comunitare care ne preocupa.

DSC_0345

Mai multe fotografii puteti vizualiza pe contul picasa al parohiei.