Fiecare ieşire în natură – o lecţie de viaţă

O zi frumoasă de toamnă, o adiere uşoară de vânt, razele prietenoase ale soarelui, pături colorate, relaxare alături de dragii credincioşi şi, nu în ultimul rând, coşuri pline cu bunătăţi, nu-i aşa că sună excelent? Chiar dacă anul acesta nu am avut timp de vacanţă, măcar câteva ore de relaxare la un picnic în mijlocul naturii sunt o idee bună.

DSC_0016

Duminică, 15 septembrie, după Sfânta Liturghie am prânzit în Parcul Juan Carlos, într-o atmosferă familială caldă şi plăcută de bucurie, de tihnă şi relaxare.

DSC_0118

Fiecare ieşire în natură este o lecţie de viaţă. Ne amintim cu plăcere de multe lucruri care ne sunt dragi. Lucruri care ne sunt familiare. Cerul albastru, iarba verde, florile, simplitate şi mult umor. Într-o lume a vitezei şi a luptei pentru perfecţiune, ieşirile noastre în natură corespund unei încercări de revenire la simplitate, onestitate şi armonie, unde lucrurile nu trebuie să fie neapărat perfecte.

DSC_0064

Bucuria a fost întregită de prezenţa în mijlocul nostru a sărbătoriţilor din săptâmâna aceasta, ocazie cu care ne-am alăturat şi noi tuturor celor dragi care i-au felicitat până acum, cu urări din cele mai calde, din toată inima, de bucurii şi sănatate!

DSC_0126

Tuturor, o reverenţă pentru binecuvântata zi de astăzi!

DSC_0110