Donaţii de 100.000 de dolari pentru un cerşetor

s1.ziareromania.ro

Fashion colorat de studente inspirat!Fashion colorat de studente inspirat!A vrut sa-i fure bicicleta, dar cel care si-a furat-o a fost elUn accident ciudatMembrii juriului X Factor USA uimiti de o fata speciala

Cecurile continua sa curga din toata America pentru un barbat ajuns pe drumuri, intr-un fond de ajutor promovat pe o pagina de Internet. Motivul? Acesta a gasit o geanta cu 42.000 de dolari, pe care a dat-o politiei.

Glen James a alertat politia dupa ce a descoperit geanta la un mall din Boston, in ciuda faptului ca traieste pe strada din 2005. Geanta, care continea un pasaport chinezesc si acte personale, i-a fost returnata proprietarului dupa ce acesta a raportat disparitia ei la politie, scrie The Independent.

Glen James ar putea avea in curand destui bani ca sa isi cumpere propria casa dupa ce actul sau l-a inspirat pe un american sa deschida un fond de donatii pe Internet, pe adresa gofundme.com.

Ethan Whittington, un american din Virginia, nu mai fusese in Boston pana acum, dar a simtit nevoia sa organizeze o actiune de rasplatire pentru James Glen in care sa implice cat mai multi oameni.

Pe pagina care promoveaza fondul deschis pentru James, el a scris: „Haideti sa contribuim cu totii si sa-l ajutam pe acest om sa-si schimbe viata. Sa facem asta pentru a dovedi ca inca mai exista speranta si umanitate in marea noastra natiune”.

Whittington a stabilit initial o tinta de 50.000 de dolari dar in acest moment in fondul deschis pentru Glen James s-au strans 95.310 dolari. Lui Glen James i s-a organizat si o ceremonie de multumire din partea politiei din Boston.

Intr-o declaratie, James a explicat decizia sa de a returna geanta. „Chiar daca eram disperat dupa bani, nu as fi pastrat nici macar un banut dintre cei pe care i-am gasit. Sunt foarte religios si Dumnezeu a avut intotdeauna grija de mine. As vrea sa folosesc aceasta ocazie pentru a multumi sincer tututror, tuturor trecatorilor necunoscuti, care mi-au dat cate ceva. Multumesc. Multumesc. Multumesc tuturor”, a spus Glen.

Sursa: ziare.com