Un cântăreţ rap ce L-a descoperit pe Dumnezeu – Cedry2k

Crăciun Marius, rapper-ul cunoscut fanilor drept Cedry2k, a luat decizia de a renunţa la cariera muzicală şi de a se retrage, pentru o vreme, departe de Bucureşti, în Munţii Buzăului. Artistul şi-a explicat decizia ca fiind pur şi simplu o renunţare la un stil de viaţă care nu-i mai aduce bucurii. „Salutare, prieteni! Nici nu ştiu cum să încep… (…) acum, la capăt de linie, am de dat nişte mici explicaţii: nu am vorbit mult despre retragere, am vrut ca lumea să ştie că renunţ, dar nu şi să insiste asupra subiectului.

Consider aşa-zisa mea carieră ca fiind una lipsită de strălucire şi mi-aş dori ca şi ieşirea mea să fie la fel: „fără surle şi trâmbiţe”. Nu e vorba de vreo strategie de marketing, aşa cum prost au crezut unii, iar dovada mea e clară: s-a întâmplat deja. Nu vor mai exista materiale, înregistrări noi sau spectacole cu mine.

Tot ce veţi auzi cu Cedry2k a fost înregistrat în decembrie 2012, cel mai târziu. Nu e vorba nici de ameninţări de la masoni şi nici de nemulţumiri referitoare la vânzări, etc. Pe scurt, renunţ la un stil de viaţă în care nu mai găsesc bucurie, pentru un altul, mai greu de înţeles, dar totuşi conform credinţei mele, credinţă care, ca fapt divers, a ajuns ţinta batjocurii generale pe feisbuc.”, a scris Cedry2k pe Facebook. Pentru moment, el se va retrage în Munţii Buzăului, unde se pare că va practica AGRICULTURA. „Aşa cum unii deja ştiţi, mi-am luat de curând un teren undeva în Munţii Buzăului şi am de gând să părăsesc, cel puţin pentru o perioadă, Bucureştiul. (…) În special aş vrea să intru în legătură cu oameni care practică agricultura sustenabilă şi sunt dispuşi să dea nişte sfaturi, nu răspund la boceli, alte chestiuni legate de muzică sau smardoieli calculatoriste. Mulţumiri încă o dată tuturor artiştilor cu care am colaborat, tuturor celor care m-aţi susţinut, numai dragoste pentru toţi oamenii de bine, încercăm să găsim şi pentru toţi ceilalţi! Doamne-ajută!”, a mai spus artistul.”, a mai explicat rapper-ul. Mesaj pentru viitorii artişti Înainte de a pune punct carierei muzicale, Cedry2k îi sfătuieşte pe cei care vor să-i calce pe urme să dea totul pentru pasiunea lor, altfel nimic nu are valoare.

„Ce ar mai fi de zis? Oricum, subiectul muzică e închis pentru mine, măcar pentru o vreme. Am câştigat datorită muzicii şi am pierdut datorită ei. E timpul pentru altceva… A, da: mulţi îmi trimiteţi în continure piese sau texte despre care ar trebui să îmi dau cu părerea, dar eu sunt un critic groaznic, prieteni, plus că nici pe mine nu am fost în stare să mă ajut, aşa că lăsaţi efortul vostru şi nădejdea să fie singurii aliaţi ai pixului. Daţi tot ce puteţi sau renunţaţi, altfel e ca şi cum ai merge cu bâta la război. Dar nu e vorba de râvnă surdă, sfatul meu, pentru cine ar vrea unul, e sa fiţi echilibraţi în tot ce faceţi şi să fiţi atenţi la lucrurile care merită dragostea (jertfa) voastră.”, a mai spus Marius.

sursa: ziarulring.ro