Se redeschide dosarul Tanacu?

parintele-daniel-cel-nedreptatitLa opt ani dupa un caz care a ramas si in analele Politiei, un doctor vine si face noi dezvaluiri care poate arunca in aer toata ancheta din acest timp.

Este vorba despre dosarul preotului Daniel Corogeanu, de la Tanacu, acuzat ca ar fi supus-o pe maicuta Irina Cornici (23 de ani) unui act de exorcizare, in 2005, pana si-a dat duhul. Pentru asta, preotul a fost condamnat la sapte ani de inchisoare, fiind eliberat conditionat in 2011. In tot acest timp, preotul a sustinut ca rastignirea pe cruce a maicutei nu a fost cauza decesului  si s-a aparat prin toate mijloacele posibile.

A avut de partea lui si o proba care ar fi putut cantari in fata jduecatorilor, insa acest lucru nu s-a intamplat, dupa cum au sustinut si jurnalistii de la BBC, care au facut recent un reportaj in Romania, si in care au titrat care a fost de fapt motivul real care a condus la acest deces: o supradoza de adrenalina, conform unor hartii medicale obtinute de catre ei.

Lucru care ne-a fost confirmat chiar de catre medicul legist care a stabilit acest diagnostic.

“Am fost expert parte la exhumarea maicutei, din partea preotului acuzat. S-a stabilit, intr-adevar, ca femeia a murit in urma unei supradoze de adrenalina. Nu ma intrebati, nu stiu de ce judecatorii nu au tinut cont de asta…”, a declarat medicul legist Dan Gheorghiu.

Medicii de pe Ambulanta au fost audiati la acea vreme, insa s-a stabilit ca nu a existat nicio eroare medicala la mijloc.

Sursa: antena3.ro