O asistenta medicala risca sa fie concediata daca nu renunta la crucifixul de la gat
Dubla masura, deja un standard in „tarile civilizate”
In timp ce pecinginea distrugerii organizate a credintei prin „educatia sexuala” si propaganda homosexualitatii pare a nu mai putea fi oprita, apar tot mai multe cazuri de crestini persecutati pentru credinta lor.
Altermedia a relatat in nenumarate randuri despre crestini siliti sa apeleze la justitie dupa ce au fost suspendati sau concediati din cauza credintei lor, care ii impiedica sa fie suficient de „toleranti” sau ale carei simboluri, chiar atunci cand sunt foarte discrete, deranjeaza vederea unor persoane altfel foarte tolerante si intelegatoare cu alte „orientari”.
Din editia de ieri a Mail Online aflam ca o asistenta din Marea Britanie isi risca locul de munca pentru ca poarta la gat o cruce de un centimetru, chiar daca nu la vedere. Helen Slatter, de 43 de ani, a fost somata in scris sa renunte la simbolul credintei sale, purtat la gat oferindu-i-se alternativa sa il poarte… in buzunar.
Solicitata sa dea explicatii, conducerea spitalului serveste, ca de fiecare data, o explicatie „europeana”: problema nu este religia femeii, ci lipsa de conformare cu uniforma spitalului. In unitatea medicala este limitat numarul de bijuterii pe care angajatii il pot purta, pentru a preveni infectiile (?!). Astfel, angajatii trebuie sa poarta maneci scurte si sa renunte la ceasuri si bijuterii cand intra in contact cu pacientii.
D-na Slatter afirma ca „este vorba de un simbol al credintei mele” atragand atentia ca unele femei musulmane angajate in spital poarta batice. „Crucea inseamna foarte mult pentru mine. Mi s-a spus ca o pot tine in buzunar, dar nu e acelasi lucru. Credinta este importanta pentru mine”, a declarat asistenta, pentru sursa citata.
Helen Slatter mai spune ca probabil a fost reclamata de colegi dupa ce acestia i-ar fi vazut lantul iesit in mod accidental de sub gulerul uniformei.
Dupa primirea somatiei de concediere, asistenta si-a luat concediu medical.
Sursa: Altermedia